Toiminta


Alfa-kurssi

Alfa kurssi on mahdollista järjestää niille, jotka haluavat saada  kokonaiskäsityksen kristinuskon keskeisimmistä asioita. Ota yhteyttä seurakuntaan kurssin järjestämiseksi.

Tilaisuudet

Kaikki helluntaiseurakunnan tilaisuudet ovat yleisölle avoimia.  Jumalanpalveluksemme koostuvat musiikista, rukouksesta ja raamatun opetuksesta. Välillä tarjoamme kahvitkin. Viikkotilaisuudet ovat yleensä sunnuntaina kello 13 talvikaudella ja kello 15 kesäaikaan. Rukoushetket ovat keskiviikkoisin kello 18.

 

Kesäleirit

Rautavaaran Nurmesniemellä on järjestetty seurakuntamme lasten- ja nuortenleirejä yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1957!

Kohtaamispaikka Kirpputori

Kirppari on suosittu ja siisti kauppapaikka kylän keskellä. Tervetuloa sopivan hintaisten tuotteiden pariin.
Myös hyvä valikoima edullisia adresseja ja kortteja. Tervetuloa myös vain levähtämään, kahvikupin ääreen ja juttelemaan.

Kirpputori on avoinna ma, ke ja pe 10-16. Otamme myös vastaan hyväkuntoista, puhdasta ja sesongin mukaista tavaraa kirpputorin aukioloaikoina.

Myyjäiset

4-6 kertaa vuodessa seurakunnan väki rakentaa myyjäiset vailla vertaa.

Lähimmäisen lauantai

Maittava kahden euron hintainen kotiruokalounas tarjotaan kello 12-13. Jaossa on myös ilmaista leipää, mikäli jaettavaa saadaan. Ovet avataan lauantaina kello 11.45.

Kirja- ja musiikkipiste

Seurakuntamme kirjamyyntipiste palvelee tilaisuuksien yhteydessä rukoushuoneella Savontie 2. Johtavien mediatalojen laadukkaita tuotteita, lahjaideoita, adresseja ja kortteja.
Tervetuloa ostoksille, kirjapistettä hoitaa Riitta Roininen.

Helluntaiherätyksen viikkolehti on nimeltään Ristin Voitto. Sen ja Hyvä Sanoma – lehden sekä lasten Jees – lehden voit tilata myös kirjamyynnistämme.

Diakonia ja lähimmäiset

Pyrimme auttamaan mahdollisuuksien mukaan vaikeissa elämän tilanteissa olevia. Voit keskustella hengellisistä asioista myös käydessäsi kirpputorilla tai ottaa yhteyttä etusivun kautta.

 

Juhla- ja kokoustilapalvelu

Perhejuhlia ja muita kokoontumisia varten käytettävissä on sopimuksen mukaan seurakunnan sali ja nykyaikainen, 2011 valmistunut laitoskeittiö koneineen ja astiastoineen. Juhlatiloissa on asianmukainen monikanavainen äänentoisto soitinkokoonpanoille ja tietotekniset valmiudet dataprojektoreineen ja tietokoneineen. Kokoussalissa on jatkuva hd-laatuinen videoneuvotteluyhteys. Tilaisuudet voidaan lähettää suoraan internettiin.

Vierailut tilaisuuksiinne

Seurakunnan työntekijää tai  tarinaryhmää voit tiedustella vierailemaan yhteisöjen tilaisuuksiin. Ota yhteyttä pastoriin.

 

© Rautavaaran helluntaiseurakunta