Toiminta


Alfa-kurssi

Alfa kurssi on mahdollista järjestää niille, jotka haluavat  kokonaiskäsityksen kristinuskon keskeisimmistä asioita. Ota yhteyttä seurakuntaan kurssin järjestämiseksi.

Yleisötilaisuudet

Kaikki helluntaiseurakunnan tilaisuudet ovat yleisölle avoimia. Useimmat sunnuntain tilaisuudet ovat nähtävissä suorana nettilähetyksenä sivujemme kautta. Jumalanpalveluksemme koostuvat musiikista, rukouksesta ja raamatun opetuksesta. Välillä tarjoamme kahvitkin. Viikkotilaisuudet ovat yleensä sunnuntaina kello 13, ja rukoushetket maanantaina 9.40 kirpparilla ja tiistaina kello 18 rukoushuoneella.

Pienryhmät

Pienryhmät eli solut ovat kodikkaita ja vapaamuotoisempia kokoontumisia. Tällä hetkellä kirkonkylällä kokoontuu kaikille avoin Jumalan kohtaamisen ilta- pienryhmä. Voit tulla tähän ryhmään mukaan. Niin pian kuin mahdollista, lisäämme kodeissa kokoontuvia pienryhmiä. Jos sinulla on idea tai toive tällaisesta ryhmästä ota yhteys pastoriin.

Kesäleirit

Rautavaaran Nurmesniemellä on järjestetty seurakuntamme lasten- ja nuortenleirejä yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1957!

Kohtaamispaikka Kirpputori

Kirppari on suosittu ja siisti kauppapaikka kylän keskellä. Meillä myytävä ei homehdu hyllyyn, siitä pitävät sopivat hinnat huolen!
Myös hyvä valikoima edullisia adresseja ja kortteja. Tervetuloa myös vain levähtämään ja juttelemaan.

Kirpputori on avoinna ma, ke ja pe 10-16. Otamme myös vastaan hyväkuntoista tavaraa kirpputorin aukioloaikoina.

Myyjäiset

4-6 kertaa vuodessa seurakunnan väki rakentaa myyjäiset vailla vertaa.

Perjantaipuolinen on koronatauolla

Kirja- ja musiikkipiste

Seurakuntamme kirjamyyntipiste palvelee tilaisuuksien yhteydessä rukoushuoneella Savontie 2. Johtavien mediatalojen laadukkaita tuotteita, lahjaideoita, adresseja ja kortteja.
Tervetuloa ostoksille, kirjapistettä hoitaa Riitta Roininen.

Helluntaiherätyksen viikkolehti on nimeltään Ristin Voitto. Sen ja Hyvä Sanoma – lehden sekä lasten Jees – lehden voit tilata myös kirjamyynnistämme.

Diakonia ja lähimmäiset

Pyrimme auttamaan mahdollisuuksien mukaan vaikeissa elämän tilanteissa olevia. Voit keskustella hengellisistä asioista myös käydessäsi kirpputorilla tai ottaa yhteyttä etusivun kautta. Äitienpäivänä järjestämme perinteiset äitienpäiväjuhlat päiväkeskuksella. Perjantaisin kello 10-13.30 jaetaan tarvitseville leipäavustuksia, mikäli jaettavaa saadaan.

Lähetystyö

Teemme lähetystyötä kannattamalla intialaista pastoria. Useilla jäsenillämme on myös kummilapsia. Olemme tuottaneet Nepalin lapsille Jippii-levyn heidän omalla kielellään.

Rautavaaran uskovat ovat olleet koko olemassaolon ajan tekemässä lähetystyötä. Yli neljäkymmentä vuotta sitä on tehty Etiopiassa, johon työhön siunattiin paikkakunnan oma poika Kyösti Roininen vuonna 1961. Viime vuosina on autettu naapureitamme Venäjän Karjalassa. Rukajärven alueelle on perustettu seurakuntia ja osallistuttu rukoushuoneiden rakentamiseen. Karjalan työn veteraanimme on Toimi Ahonen Hankamäestä.

Juhla- ja kokoustilapalvelu

Perhejuhlia ja muita kokoontumisia varten käytettävissä on sopimuksen mukaan seurakunnan sali ja nykyaikainen, 2011 valmistunut laitoskeittiö koneineen ja astiastoineen. Juhlatiloissa on asianmukainen monikanavainen äänentoisto soitinkokoonpanoille ja tietotekniset valmiudet dataprojektoreineen ja tietokoneineen. Kokoussalissa on jatkuva hd-laatuinen videoneuvotteluyhteys. Tilaisuudet voidaan lähettää suoraan internettiin.

Vierailut tilaisuuksiinne

Seurakunnan työntekijää tai  tarinaryhmää voit tiedustella vierailemaan yhteisöjen tilaisuuksiin. Ota yhteyttä pastoriin.

 

© Rautavaaran helluntaiseurakunta