Seurakunta


Seurakunta – ketä varten?
Rautavaaran helluntaiseurakunta on 1940-luvulla hengellisen herätyksen tuloksena syntynyt ja vuonna 1959 itsenäistynyt kristittyjen yhteisö, joka haluaa palvella kaikkia rautavaaralaisia. Olemme olemassa sen vuoksi, että voisit perustaa oman elämäsi toimivaan ja turvalliseen Jumala-suhteeseen. Jeesuksen omana pelastajanaan löytäneille olemme hengellinen koti ja mahdollisuus kokea uskovien yhteyttä.

Suhteemme raamattuun
Opetuksemme, elämämme ja toimintamme tärkein lähde ja perusta on Jumalan ilmoitus ihmiselle, pyhä raamattu. Se on ylin auktoriteettimme.

Yhteys ja sielun rauha
Olemme olemassa sitä varten, että jokainen ihminen voisi löytää yhteyden Jumalaan ja lähimmäisiin sekä löytää itsensä Jumalan rakastamana. Rautavaaran helluntaiseurakunta on osa maailman laajuista karismaattista helluntaiuskovien perhettä.

Voima elää
Helluntaina Jeesuksen lähetettämä Pyhä Henki on tänään läsnä. Haluamme elää aidossa Jumalan Hengen ilmapiirissä ja Hän on meidän voimanamme.

Jeesus opetti rukouksen
Pidämme yhteyttä Jumalaan rukoillen. Annamme Hänelle ylistyksemme, koska tiedämme, että Hän kuulee ja vastaa. Tällaista samanlaista luottamusta Taivaan Isän mahdollisuuksiin suositamme jokaiselle kaikissa elämän tilanteissa.

Opetuslapseksi
Haluamme toimia niin, että uskovista ei tule passiivisia vastaanottajia vaan että meistä tulisi Jeesuksen opetuslapsia samaan tapaan kuin Jeesuksen ensimmäiset seuraajat.

© Rautavaaran helluntaiseurakunta